Onze diensten en expertises

Wij zijn gericht op het creeren van goede oplossingen op het gebied van brandveiligheid, milieu en veiligheid. Dit doen wij door het geven van heldere en praktische adviezen. Naast het geven van een advies begeleiden wij onze klanten ook bij de uitvoering van projecten en creeren wij draagvlak bij betrokkenen. Niks is ons te gek!

Onze diensten en expertises op het gebied van brandveiligheid, milieu en veiligheid hebben wij samengevat in het 7-stappenplan.  Doel van het 7-stappenplan is het creeren van een veilige leefomgeving. 

Lees snel verder om te ontdekken wat wij voor jou kunnen betekenen. Ben je er al uit? Neem dan voor de veiligheid contact met ons op!


Neem gerust contact met ons op voor een kennismaking 

Diensten omschrijving

Wij geven een persoonlijk en goed onderbouwd advies waar je verder mee kunt. Neem gerust contact met ons op voor een kennismaking. 

Wij begeleiden onze klanten bij het oplossen van een probleem. Dit doen wij op een betrokken wijze, rekening houdende met alle belangen. Neem gerust contact met ons op voor een kennismaking.

Een groot deel van ons werk bestaat uit het bedenken van praktische oplossingen. Veelal zijn dit bouwkundige-, installatietechnische en/of organisatorische oplossingen. 

Vaak is het nodig dat betrokkenen geinformeerd worden. Hierdoor creer je draagvlak voor de situatie en kun je werken aan een veilige oplossing.

Heb je ondersteuning en goedkeuring nodig voor de plannen die je wilt uitvoeren? Wij helpen je graag hiervoor het draagvlak te creëren.

Door beroep te doen op gelijkwaardigheid kan er soms meer dan dat je vooraf denkt. Dat biedt perspectief!

Veelal worden onze adviezen ondersteund/aangevuld met rapportages. Zo heb je alles zwart op wit.

Hulp nodig?
Jos
Hulp nodig? Bel mij!Jos - uw adviseur+31 (0)6 - 10 17 12 45
Lego BHV mannetje