Theater Geert Teis

In opdracht van de gemeente Stadskanaal hebben wij in samenwerking met Bouwbureau Paas uit Nieuw-Buinen een aanbesteding voor de vervanging van een automatische brandmeld- en ontruimingsalarminstallatie begeleidt. Hierbij zijn wij begonnen met het inventariseren van het bestaande gebouw en de gebruikswensen van de gebruikers. Dit heeft geleid tot een Programma van Eisen (PvE) waarin o.a. rekening is gehouden met  specifieke situaties in een theater (waaronder rook tijdens theatervoorstellingen).  

In de brandmeldinstallatie zullen multi-criteria rookmelders worden toegepast die zowel optisch, thermisch alsook op CO reageren. Hierdoor wordt de kans op 'loze' meldingen zoveel als mogelijk voorkomen. 

Wardenburg Beveiliging &Telecom zal gedurende de komende periode in het theatergebouw de automatische brandmeld- en ontruimingsalarminstallatie gaan vervangen. Tijdens deze werkzaamheden zullen wij namens de gemeente Stadskanaal het proces begeleiden en gezamenlijk ervoor zorgen dat de nieuwe installatie van een CCV-inspectiecertificaat zal worden voorzien.  

TheaterGeertTeis01
TheaterGeertTeis02
TheaterGeertTeis03